Bestill "Let-og-finn ABC" her

Kun 249,- for signert utgave med personlig tegning!

"Let-og-finn ABC" er en rikt illustrert myldrebok som kombinerer fakta om dyr med bokstavlæring. Her kan barna lære bokstavene i alfabetet og more seg med å finne dyrene. Alle illustrasjonene er i svarthvitt, noe som gjør oppgavene hakket vanskeligere å løse og gir boka et moderne uttrykk. Boka er en perfekt introduksjon til sakprosa, og passer for barn mellom 2 og 6 år.

Med personlig tegning

Jeg tegner gjerne personlig hilsen til barnet som skal få boken! 

Fyll inn "message" feltet under med barnets navn og alder, så lager jeg en morsom tegning inni - forskjellig motiv i hver bok. 

Vil du det skal stå noe spesielt er det bare å si fra! "Til Ole på 3-årsdagen, hilsen tante" eller "God jul til en morsom apekatt, hilsen onkel Trond" - så er gaven i boks! 😄Bestill her og betal enkelt med Vipps: 

kr 249,- til vipps nr 101477

Fyll inn ditt navn, epost og adresse i skjemaet under, så sender jeg deg bok i posten (porto 140,-/1 bok). Enkelt og greit! 

Vi kan også avtale levering/henting i Oslo.

Vil du ha med hilsen og tegning, fyll i barnets navn og yndlingsdyr i skjemaet under 😄🌿


Foretrekker du å betale med PayPal-konto kan du bestille boken via webshoppen, følg bare linken "Shop" i menyen på venstre side. Husk å sende meg en mail med barnets navn hvis du vil ha hilsen i boka! 

Copyright © Kristina Farstad Bjerkek, all rights reserved. Others may not copy or use any of these images without expressed permission.
Using Format